Svinekød i skiver og tern

 

Tyrkisk agurkesalat
 
 

 

Personer: 4
Forarbejde: 20 minutter
Tilberedning: 10 munitter
(uden trękketid)

Ingredienser:
1 agurk
150 g kogt skinke



Dressing:
1½ dl yoghurt
3 spsk fløde
1 tsk sennep
salt
reven muskatnød
salt, peber
lidt sukker
karse
friske mynteblade
purløg

Skræl agurken og skær den og skinken i terninger.
Rør yoghurt, fløde, sennep og krydderier sammen. Skyl karse, mynte og purløg. Hak urterne fint og bland dem i dressingen (gem lidt hele mynteblade til pynt).
Tilsæt agurk og skinke.
Lad salaten trække i ca. 30 minutter. Pynt den med mynte.

Tips:
Salaten kan serveres som selvstændig ret med ristet brød og smør, eller som tilbehør til kødretter.

Click Here!