Svinekød i skiver og tern

 

Natmads-pizza
 

 

Personer: 4

Ingredienser:
25 g gær
2 dl vand
1 spsk olie
1 tsk salt
300 g mel
Tilbehør:
2 dl tomatsovs
300 g skinke i tern
½ peberfrugt i strimler
champignon i skiver
2 tomater i skiver
oliven
Reven ost

Lun vandet og udrør gæren heri. Tilsæt olie, salt og mel.
Ælt dejen sammen og lad den hæve i ca. ½ time.

Del dejen i 4 portioner. Udrul hver portion til en tynd pizza-plade, som forbages 5 minutter.
Kom tomatsovs på pizzabundene og fordel skinke, peberfrugter, champignon, tomater, oliven og reven ost over.

Bag pizza'erne ved 225° i ca. 15 minutter

Tips:
Servér pizzaerne med en kold øl. Pizzaerne er fryseegnet.



Fryseegent Click Here!