Personer:
4
Ingredienser:
300 g nakkefilet i strimler
2 spsk. olie
2 spsk. finthakket frisk ingefær
1 fed hvidløg
4 gulerødder
300 g hvidkål
4 dl ris
300 g bønnespirer, forårsløg og peberfrugter
i strimler
|
Sur-sød sauce:
3 dl vand
½ dl eddike
½ dl sukker
2 spsk konc. tomatpuré
2 spsk. citronsaft
1 spsk. kartoffelmel |
Bland vand, eddike, sukker, tomatpuré og citron i en lille
gryde og varm det op til kogepunktet.
Smag til med salt og peber.
Rør kartoffelmel ud i lidt koldt vand og pisk det i saucen.
Fjern det straks fra varmen.
Hak hvidløg, gulerødder og hvidkål fint.
Svits kødet i olien på en pande i ca. 2 min. Tag kødet
af og tilsæt ingefær, hvidløg, gulerødder
og hvidkål og svits det i 2 min.
Tilsæt kød og de sidte grøntsager og svits endnu
et par minutter.
Hæld den sur-søde sauce over, krydr med salt og peber.
Servér med ris.