Personer:
4
Tilberedning: ca. 1 time i ovn
Ingredienser:
500 g hakket flæsk og kalv
1 æg
3 spsk hvedemel
1 revet løg
1 tsk timian
2 spsk hakket persille
2 dl mælk
2 gulerødder
1 porre
1 ds flåede tomater
6 kartofler
smør eller magarine
salt og peber |
|
Rør kød, æg, mel, revet løg, krydderier
og mælk sammen til en fars.
Kom farsen i et smurt ovnfast fad.
Rens gulerødder og porrer og skær dem i tynde skiver.
Svits grøntsagerne på en pande, til de begynder at tage
farve.
Fordel grøntsagerne over farsen, læg tomaterne over.
Drys med salt og peber.
Skræl kartoflerne og kog dem i ca. 10 minutter. Skær dem
i tynde skiver og læg dem som et låg over grøntsagerne.
Læg et par smørklatter på toppen og sæt retten
i en 200° varm ovn i ca. 1 time, til kartoflerne er møre.