Salat

 

Tunsalat
 
 

 

Personer: 4
Forarbejde: 20 minutter
Tilberedning: 10 minutter
(uden marineringstid)

Ingredienser:
2 tomater
1 løg
1 æble
Salat
250 g tun (fra dåse)

Desuden:
1 hårdkogt æg
purløg

Dressing:
4 spsk (50 g) mayonnaise eller mirakel vip
2 spsk fløde
1 spsk chilisauce
saft af 1 citron
salt, peber

Skær tomaterne i både. Pil og hak løget fint. Skræl æblet, fjern kærnehuset og skær det i små terninger. Snit salaten fint
Bland tomat, løg, æble, salat og tun sammen i en stor skål.

Rør mayonnaisen med chilisauce, fløde og citronsaft. Smag til med salt og peber og hæld dressingen over salaten. Tildæk salaten og stil den i køleskabet i ½ time.

Herefter er tunsalaten klar til servering. Skær det hårdkogte æg i skiver. Pynt salaten med skiverne og evt. lidt finthakket purløg.

Click Here!