Oksekød i skiver og tern

 

Ungarsk oksegullasch
 
 

 

Personer: 4
Forarbejde: 10 minutter
Tilberedning: ca. 2 timer

Ingredienser:
800 g okseinderlår
5 spsk smør eller margarine
500 g løg
2 fed hvidløg
salt
2 spsk paprika
1 l vand

Endvidere:
½ bdt persille

Skær kødet i 3 cm store tern. Brun det ca. 10 minutter i fedtstoffet.
Pil og hak løgene, pres hvidløgene. Kom begge dele ved kødet og lad det koge i endnu 10 minutter.
Tilsæt salt, paprika og 2½ dl kogende vand.
Kog kødet i 1½ time til det er mørt. Tilsæt vand, lidt efter lidt og rør godt i gryden.
Smag til med salt og peber og drys med hakket persiller

Servér gullaschen med kartoffelmos.

5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner

Ikke fryseegnet Click Here!