Personer:
4
Tid i alt: 30 min.
Heraf arbejdstid: 15 min.
Ingredienser:
2 løg
2 fed hvidløg
2 stilke bladselleri (200 g)
2 peberfrugter (250 g)
2 gulerødder (200 g)
1 spsk olie
400 g hakket oksekød
3 dl. ris (240 g)
5 dl oksebouillon (vand+ terning)
1 ds hakkede tomater (400 g)
1 tsk. timian
4 spsk hakket persille
|
|
Hak løg, hvidløg, bladselleri og perberfrugter groft.
Riv gulerødder fint. Opvarm olie i en stor gryde. Svits løg
i 1 min. tilsæt kød og svits 5 min.
Tilsæt grøntsager og svits 3-4 min. Tilsæt ris
og rør rundt. Tilsæt oksebouillon, tomater, timian og
bring det i kog.
Læg låg på, og småkog 15 min.
Smag til med salt og peber og rør persille i til sidst.
Tips:
Brug en rest kogt ris og retten er færdig på
under 15 min.