Personer:
4
Ingredienser:
200 g langkornede ris
7 dl hønsebouillon (fra dåse)
200 g hakket oksekød
2 hakkede løg
3 spsk olie
1 grøn peberfrugt i strimler
1 rød peberfrugt i strimler
100 g hakkede champignoner
50 g smuttede mandler i snitter
1 stor citron, reven skal og saft
1 fed hvidløg
salt, peber
1 bdt hakket persille
|
|
Kom ris og bouillon i en gryde og lad det koge ved svag varme under
låg i 20 min. Svits imens kødet i olien i en gryde. Svits
derefter
løg, peberfrugter og champignoner. Kom mandler, citronskal
og saft,
knust hvidløgsfed samt salt og peber i.
Lad det koge ganske kort. Bland det i risene og lad det kose sammen
endnu nogle minutter. Anret det i et halvdybt fad og drys den
hakkede persille på.