Personer:
4
Forarbejde: 10 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ingredienser:
250 g hakket løg
250 g hakket oksekød
125 g hakket kalvekød
125 g hakket svinekød
1 fed hvidløg
salt, peber
paprika
1 knsp. merian
1 æg
1 bdt persille
3 spsk olie
2 tomater
olie til stegning
|
|
Hak løgene fint og rør dem sammen med det hakkede kød.
Tilsæt presset hvidløg, krydderier, æg og ½
bdt hakket persille. Rør farsen godt sammen.
Form 4 store bøffer af farsen og steg dem i olie i ca. 4 minutter
på hver side.
Anret bøfferne på et varmt fad og pynt med tomatbåde.
Kog panden af med lidt vand og drys resten af persillen i. Smag til
med salt og peber og hæld saucen over bøfferne.
Bøfferne serveres med kogte kartofler, flüte og en grøn
salat.