Personer:
4
Ingredienser:
½ kg hakket oksekød
½ liter oksekødsbouillon (evt. fra terning)
1 laurbærblad
1 tsk merian eller oregano
1 tsk timian
2 skivede løg
2-3 spsk oliven- majs- eller vindruekerneolie
2 grønne eller røde peberfrugter
2 spsk tomatpuré
2 fed hvidløg
1 bdt hakket persille
salt og peber |
|
Kom det hakkede kød i en gryde med bouillon, laurbærblade,
merian og
timian.
Lad det småkoge i 20 min.
Svits løgene i olien
og tilsæt
stimlede peberfrugter, tomatpuré og knuste hvidløgsfed.
Lad det snurre 10-15 min.
Kom det i kødet og tilsæt hakket
persille, salt og peber. Smag godt til og servér.
En nem og hurtig kødret, som kan serveres med løse
ris eller flutes.