Personer:
4
Ingredienser:
400-500 g. hakket kalve- eller flæskekød
2 hakkede løg
2 spsk majs- eller vindruekerneolie
1 dåse flåede tomater
3-4 spsk konc. tomatpuré
10-12 grønne oliven med plmentofyld
salt og peber
lidt reven muskat (kan udelades)
|
Endvidere:
4 hårdkogte æg i både
kartoffelmos af 1 kg kartofler
olie eller smør |
Svits kød og løg i olien i en gryde. Kom de flåede
tomater i med væde
og tilsæt tomatpuré. Bland oliven i og krydr med salt,
peber og reven
muskat. Kom kødblandingen i et ovnfast fad og fordel æggene
herpå. Læg
kartoffelmos over og dryp med olie eller smeltet smør. Sæt
fadet i
ovnen ved 200° i en halv time.
En spændende spansk ret, som kan tilberedes i god tid inden
serveringen.
Tips: Hvis der røres 2 hele æg i kartoffelmosen,
så hæver den flot.