Hakket oksekød

 

Kødpie
 
 

 

Personer: 4-5

Piedej:
100 g smør eller margarine
120 g mel
1 tsk salt
2 spsk koldt vand
½ tsk eddike
Fyld:
300 g hakket oksekød
1 stort hakket løg
1 spsk smør eller margarine
3 tsk. kinesisk soja
2 tsk sennep
1 ½ bager hytteost (375 g)
evt. salt

Findel fedtstoffet i melet og tilsæt salt. Kom vand og eddike i og ælt
dejen sammen. Stil dejen koldt mens fyldet laves. Brun kød og løg i
fedtstoffet. Krydr med soja, sennep og evt. salt. Tag gryden fra varmen
og bland hytteosten i. Kom fyldet i et ovnfast fad. Rul piedejen ud til
en rund plade og læg den over som låg. Skær en ridse i låget, så dampen
kan slippe ud under bagningen.
Bag pien i ca. 20 min. ved 225°.

Click Here!