Hakket oksekød

 

Kinarulle
 
 

 

Personer: 3

Ingredienser:
300 g hakket oksekød
2 løg
1 porre
150 g champignon
smør eller margarine
salt, peber
kinesisk soya
100-150 g bønnespirer
200 g ost
5-6 frosne butterdejsplader
 

Pil løgene og hak dem fint. Skyl porrerne og skær dem i fine ringe. Skyl champignongerne og skær dem i skiver. Brun kødet i smør eller margarine. Tilsæt porreringe og champignoner. Krydr med salt peber og kinesisk soya og lad blandingen snurre sammen nogle minutter. Tilsæt bønnespirer.

Lad butterdejspladerne tø ca. 20 minutter ved stuetempereatur. Læg kødblandingen ovenpå butterdejspladerne og luk butterdejen sammen om fyldet. Pensel med æg og bag rullen ca. 35 inutter ved 220°.

Servér kinarullen med flüte og salat.

Click Here!