Personer:
3
Forarbejde: 25 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ingredienser:
1 pakke frossen butterdej (300 g)
250 g hakkte oksekød
1 bayersk pølse
1 løg
1 æggeblomme
½ fed hvidløg
1 spsk paprika
1 spsk tomatpuré
salt, peber
|
Til pensling:
1 æggehvide
1 æggeblomme |
Tø butterdejen op. Rul den tyndt ud og skær den i firkanter,
10 x 10 cm.
Bland det hakkede oksekød med hakket pølse, hakket løg,
æggeblomme, presset hvidløg, paprika, tumatpuré,
salt og peber.
Fordel 1 spsk fars på hvert stykke dej. Kanterne pensles med
æggehvide of dejen rulles om farsen. Rullerne pensles med æggeblomme
pisket med lidt vand.
Kødrullerne bages ca. 20 minutter ved 220°.
De serveres varme som en let ret eller kolde som natmad eller som
frokost med en grøn salat.