Hakket oksekød

 

Hvidkålsret i ovn
 
 

 

Personer: 3
Tilberedningstid: 15 min.
Stegetid: 50 min.

Ingredienser:
1 lille hvidkålshoved
2 grofthakkede løg
1 spsk. olie
350 g hakket oksekød
2 spsk. tomatpuré
2 dl bouillon
salt og peber
150 g røget bacon i skiver
 

Snit hvidkålen fint. Svits det hakkede løg i olien i en gryde. Tilsæt kødet og lad det snurre med, til det har skiftet farve.
Tilsæt tomatpuré, salt og peber. Giv kålen et kort opkog i let saltet vand. Lad den dryppe af i en sigte. Læg kål og kødblanding lagvis i et smurt, ovnfast fad. Begynd og slut med kål.
Hæld bouillon over. Dæk med baconskiver og sæt fadet i en 175° varm ovn i 50 min.

Click Here!