Hakket oksekød

 

Fyldte løg
 
 

 

Personer: 4

Ingredienser:
4 store pillede løg
200 g hakket okse- og flæskekød
1 æg
1 spsk mel
¾ dl mælk
salt, peber
Endvidere:
2 tsk groft salt pr. l. vand

Kog de pillede i letsaltet vand få minutter. Lad dem dryppe godt af.
Skær et låg af løgene og skær det inderste af løgene ud med en kniv., der skal være en ca. ½ cm tyk skal tilbage.
Hak det inderste af det ene løg fint og bland det med kødet.
Rør æg og mel i og tilsæt mælken lidt ad gangen. Krydr farsen med salt og peber.
Fordel farsen i de udhulede løg. Læg løglåget på og bind omkring med ufarvet bomuldsgarn.
Kog løgene i letsaltet vand i ½ time.

Fjern bomuldssnoren og servér løgene med en svampe- eller tomatsovs samt løse ris.

Click Here! /td>