Personer:
4
Ingredienser:
4 store pillede løg
200 g hakket okse- og flæskekød
1 æg
1 spsk mel
¾ dl mælk
salt, peber
|
Endvidere:
2 tsk groft salt pr. l. vand |
Kog de pillede i letsaltet vand få minutter. Lad dem dryppe
godt af.
Skær et låg af løgene og skær det inderste
af løgene ud med en kniv., der skal være en ca. ½
cm tyk skal tilbage.
Hak det inderste af det ene løg fint og bland det med kødet.
Rør æg og mel i og tilsæt mælken lidt ad
gangen. Krydr farsen med salt og peber.
Fordel farsen i de udhulede løg. Læg løglåget
på og bind omkring med ufarvet bomuldsgarn.
Kog løgene i letsaltet vand i ½ time.
Fjern bomuldssnoren og servér løgene med en svampe-
eller tomatsovs samt løse ris.