Personer:
4
Ingredienser:
2 kogte, kolde kartofler (ca. 150 g)
300 g hakket kalve- og svinekød
1 tsk groft salt
1 æg
1½ dl mælk
1 lille revet løg
½ tsk tørret timian
2 spsk friskhakket persille
2 tsk sød, mild sennep
friskkværnet peber
|
Ovnbagte kartofler:
750 g kartofler
10 g smeltet smør
1 tsk groft salt
|
Mos kartoflerne og rør en fars af kartofler, kød, krydderier,
æg, mælk, løg og sennep. Fordel farsen i et smurt
ovnfast fad (ca. 15 x 15 cm).
Skrub kartoflerne godt. Halver dem og læg dem i et smurt ovnfast
fad med den flade side op. Pensl dem med smør og drys med salt.
Bag farsretten og kartoflerne i en 200° varm ovn i ca. 45 minutter.