Hakket oksekød

 

Farsret med ovnbagte kartofler
 
 

 

Personer: 4

Ingredienser:
2 kogte, kolde kartofler (ca. 150 g)
300 g hakket kalve- og svinekød
1 tsk groft salt
1 æg
1½ dl mælk
1 lille revet løg
½ tsk tørret timian
2 spsk friskhakket persille
2 tsk sød, mild sennep
friskkværnet peber
Ovnbagte kartofler:
750 g kartofler
10 g smeltet smør
1 tsk groft salt

Mos kartoflerne og rør en fars af kartofler, kød, krydderier, æg, mælk, løg og sennep. Fordel farsen i et smurt ovnfast fad (ca. 15 x 15 cm).

Skrub kartoflerne godt. Halver dem og læg dem i et smurt ovnfast fad med den flade side op. Pensl dem med smør og drys med salt.

Bag farsretten og kartoflerne i en 200° varm ovn i ca. 45 minutter.

Click Here!