Hakket oksekød

 

Farsgratin
 
 

 

Personer: 4

Ingredienser:
½ kg hakket okse- og kalvekød
3 spsk mel
1 æg
1 lille revet løg
2 ½ dl mælk
salt, peber
Fyld:
2 peberfrugter skåret i små stykker
1 stort hakket løg
2 tomater skåret i små stykker
1 spsk smør
1 tsk timian
½ tsk basilikum
salt, peber

Svits peberfrugter, løg og tomater i en gryde. Smag til med timian, basilikum, salt og peber.
Rør det hakkede kød sammen med mel, æg og revet løg. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Krydr farsen med salt og peber.
Kom halvdelen af farsen i et smurt ovnfast fad. Kom fyldet i og læg resten af farsen over. Kom smørklatter på og sæt fadet i ovnen ved 200° i 50 minutter.

Serveres med løse ris eller kogte kartofler.

Click Here!