Hakket oksekød

 

Farsbudding med krydderurter
 
 

 

Personer: 6

Ingredienser:
375 g hakket svinekød
375 g hakket okse
3 spsk mel
1 æg
1 løg
1 tsk tørre basilikum
3 dl mælk
3 tomater
2 løg
revet ost
salt og peber
 

Rør kødet med mel, æg, løg, krydderier og basilikum. Tilsæt mælken lidt efter lidt.
Skær tomaterne i skiver og hak læget fint.
Læg halvdelen af farsen i et smurt gratinfad. Fordel løg og tomater over farsen. Drys lidt salt over tomaterne.
Fordel resten af farsen i fadet og strø ost over.
Sæt fadet på en ovnrist nederst i ovnen. Bag farsbuddingen ca. 45 minutter ved 200° - anvendes en høg form er bagetiden ca. 1 time.

Farsbuddingen serveres med kogte kartofler og salat.

Click Here!