Hakket oksekød

 

Broget farsbrød
 
 

 

Personer: 5
Tilberedningstid: 30 min.
Stegetid: 45 min.

Ingredienser:
1 kg. hakket okse- og kalvekød
4 spsk rasp
1 æg
1 ½ dl bouillon eller suppe
1 peberfrugt i små tern
1 fitsnittet porre
200 g ærter
125 g røget bacon i skiver
salt og peber
 

Bland det hakkede kød med rasp, æg og bouillon. Rør peberfrugt og porre i.Krydr farsen med salt og peber. Kom halvdelen af farsen i en smurt form.
Kom ærterne herpå oglæg resten af farsen over. Læg baconskiver over farsen.

Sæt fadet i ovnen ved 175° i en halv time. skru op for varmen til 250° og steg det endnu 15 minutter.

Serveres sammen med bagte eller kogte kartofler og en grøn salat.

Ikke fryseegnet Click Here!