Personer:
3-4
Forarbejde: 20 minutter
Tilberedning: 2 timer
Dej:
1 grydeklar and
salt, peber
Fyld:
1 rundstykke
250 g kogte ris
150 g mandler
anis
2 løg
2 dl yoghurt
1 æg
1 spsk karry
salt
40 g smør
1 tsk kværnet peber |
Desuden:
1 tomat
½ bdt. persille |
Blød runstykket op i vand. Skyl og tør anden og drys
den ind- og udvendig med salt.
Rør fyldet sammen af brød, fint hakkede mandler, ris,
finthakket løg, en knivspids anis, toghurt, æg, karry
og salt.
Fyld anden med denne fars og sy den sammen med bomuldsgarn.
Pensel anden med smøret og drys lidt friskkværnet peber
henover den.
Læg anden på risten i bradepanden. Først med brystet
nedad; sidste halvdel af tiden med brystet opad. Steg anden ved 160°
i ca. 2 timer. Brun den evt. tilsidst ved 250° eller under grill.
Anret anden på et varmt fad. Pynt med tomat og persille og server
den med flütes, karryris og sovs af stegeskyen.