Rejer og skaldyr

 

Krabbesalat
 
 

 

Personer: 4
Forarbejde: 15 minutter
Tilberedning: 10minutter

Ingredienser:
1 spsk rosiner
1 ds krabbekød (ca. 200 g)
1 lille ds annanas
30 g mandler

Desuden:
½ salathoved

Dressing:
1½ dl yoghurt
1 æggeblomme
salt
hvid pebber
cayennepeber

Udblød rosinerne i varm vand i 10 minutter Rens krabbekødet og pluk det i mindre stykker. Skær annanasskiverne i små stykker, smut mandlerne og skær dem i små snitter. Skyl salatbladene og lad dem dryppe af. Snit salaten (gem et par blade til pynt).
Lad rosinerne dryppe af og bland det hele i en skål.

Pisk yoghurt og æggeblomme sammen. Krydr med salt, peber og cayennepebber.
Hæld dressingen over salaten og bland den godt. Lad den trække i 10 minutter og smag den så til.

Læg salatbladene som pynt nederst i en glasskål - evt. lidt op ad den ene side - og fordel salatblandingen i skålen.

Tips:
Servér krabbesalaten sammen med flütes eller ristet brød og smør.

Click Here!