Personer:
4
Forarbejde: 15 minutter
Tilberedning: 10minutter
Ingredienser:
1 spsk rosiner
1 ds krabbekød (ca. 200 g)
1 lille ds annanas
30 g mandler
Desuden:
½ salathoved
|
Dressing:
1½ dl yoghurt
1 æggeblomme
salt
hvid pebber
cayennepeber |
Udblød rosinerne i varm vand i 10 minutter Rens krabbekødet
og pluk det i mindre stykker. Skær annanasskiverne i små
stykker, smut mandlerne og skær dem i små snitter. Skyl
salatbladene og lad dem dryppe af. Snit salaten (gem et par blade
til pynt).
Lad rosinerne dryppe af og bland det hele i en skål.
Pisk yoghurt og æggeblomme sammen. Krydr med salt, peber og
cayennepebber.
Hæld dressingen over salaten og bland den godt. Lad den trække
i 10 minutter og smag den så til.
Læg salatbladene som pynt nederst i en glasskål - evt.
lidt op ad den ene side - og fordel salatblandingen i skålen.
Tips:
Servér krabbesalaten sammen med flütes eller ristet brød
og smør.