Rejer og skaldyr

 

Kaviar-rand
 
 

 

Personer: 4

Ingredienser:
1 glas sort kaviar (100 g)
3 blade hudblas
100 g mayonnaise
saft af ½ citron
½ tsk karry
1 dl piskefløde
½ tsk salt

Dressing:
300 g rejer
3 hårdkogte æg
3 tomater
Salatblade

Udblød husblasen i koldt vand. Vrid husblasen fri for vand og smelt den over vandbad. Lad den blive håndvarm. Rør mayonnaise med cistronsaft, karry og salt. Rør husblasen i mayonnaisen, lidt af gangen.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i mayonnaisen, sammen med kaviar.
Kom blandingen i en randform, der er skyllet med koldt vand, og stil den koldt for at stivne.

Løsn randen rundt i kanten med en kniv, hold evt. formen under varm vand, i få øjeblikke, for at løse den.
Vend kaviar-randen ud på et fad og pynt med rejer, hårdkogte æg, tomatbåde og salatblade.

Tips:
Servér kaviar-randen sammen med lune flütes.

Click Here!