Personer:
4
Ingredienser:
1 glas sort kaviar (100 g)
3 blade hudblas
100 g mayonnaise
saft af ½ citron
½ tsk karry
1 dl piskefløde
½ tsk salt
|
Dressing:
300 g rejer
3 hårdkogte æg
3 tomater
Salatblade |
Udblød husblasen i koldt vand. Vrid husblasen fri for vand
og smelt den over vandbad. Lad den blive håndvarm. Rør
mayonnaise med cistronsaft, karry og salt. Rør husblasen i
mayonnaisen, lidt af gangen.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i mayonnaisen, sammen
med kaviar.
Kom blandingen i en randform, der er skyllet med koldt
vand, og stil den koldt for at stivne.
Løsn randen rundt i kanten med en kniv, hold evt. formen under
varm vand, i få øjeblikke, for at løse den.
Vend kaviar-randen ud på et fad og pynt med rejer, hårdkogte
æg, tomatbåde og salatblade.
Tips:
Servér kaviar-randen sammen med lune flütes.