Kager

 

Muffins med appelsin
 
 

 

Antal: ca. 25 stk.

Dej:
100 g smør eller margarine
170 g sukker
3 æg
180 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Reven skal af 1 appelsin
Saft af 1 appelsin (ca. ½ dl)

Endvidere:
50 g mørk chokolade
25 små bageforme

Rør smør og sukker let skummende. Rør æggene i ét af gangen.
Bland med og bagepulver og kom det i dejen.
Tilsæt appelsinskal og saft.
Fordel dejen i ca. 25 små forme (fyldt ca. halvt op).
Sæt formene på en bageplade og sæt dem midt i ovnen ved 225° i ca. 10 minutter.

Hak chokoladen.
Tag akgerne ud af ovnen, når de er bagte, og drys straks chokoladestykkerne over de varme kager. Chokoladen vil nu smelte og fordeles over kagerne.

Ikke fryseegnet Click Here!