Personer:
8
Ingredienser:
150 g sukker
3 æg
200 g marcipan
150 g blødt smør
65 g mel
1 tsk. bagepulver
|
Pynt:
Blandet frugt (bana, kiwi, jordbær, hindbær, brombær)
100 g ribsgele
100 g mørk chokolade
Tilbehør:
Fløde eller creme fraiche |
Æg og sukker piskes sammen, tilsæt marcipan og smør
i små klumper, som piskes ud.
Bland mel og bagepulver. Rør det i dejen.
Kom dejen i en smurt tærteform.
Bag tærten i en 200° varm ovn i 30 min. Herefter skal tærten
afkølees helt.
Smelt chokoladen og smør den ovenpå tærten i et
jævnt lag. Når chokoladen er stivnet pyntes tærten
med frugt (kom evt. lidt citronsaft på bananskiverne, så
de ikke får et brunligt skær).
Smelt ribsgeleen ved svag varme og fordel den over frugten.