Kager

 

Bananroulade
 
 

 

Personer: 6
Tilberedning: 45 minutter

Ingredienser:
3 æg
125 g sukker
80 g hasselnødder
1 spsk maizena/kartoffelmel
1 tsk bagepulver

Fuld:
3 dl piskefløde
2 bananer
100 g mørk chokolade

Pynt:
lidt flødeskum
20 g hakket chokolade
20 g hakkede hasselnødder

Pisk æg og sukker let og skummende. Hak ca. 100 g nødder og gem ca. 20 g til pynt af rouladen. tilsæt nødderne til æggemassen og kom maizena og bagepulver i massen (sigtes evt. i, så det ikke klumper).

Læg et stukke bagepapir på en bradepande og fordel dejen over, kom så langt ud i kanterne som muligt.
Sæt pladen i ovnen ved 180° i ca. 10-12 minutter. Vend kagen ud på et sukkerdrysset stykke bagepapir og lad den køle ned, med formen over.

Pisk fløden - gem ca. 3 spiskeskefulde af flødeskummet til pynt. Skræl bananerne og skær dem på langs og bagefter i skiver. Hak ca. 120 g chokolade og gem ca. 20 g til pynt. Rør flødeskum, bananer og chokolade sammen og bred det ud over kagen.
Rul kagen sammen. Fordel resten af flødeskummet over og drys resten af nødderne og chokoladen over.

Tips:
Pynt evt. rouladen med årstidens frugter. - Jordbær, Brombær eller hindbær.
Rouladebunden er frysegnet og kan opbevares i ca. 1 måned i fryseren. Den skal først rulles sammen, når der skal fyld i, for at rouladebunden ikke knækker sammen.

5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner Fryseegnet i på til 1 måned Click Here!