Is og frugt

 

Chokolade-is med After Eight
 

 

Personer: 6-8

Bund:
250 g hasselnødder
5 æggehvider
2 ½ dl flormelis

Fyld:
100 g mørk chokolade
5 æggeblommer
8 stykker After Eight chokolade
3 dl piskefløde
1 tsk kold stærk kaffe

Blend eller hak nødderne meget fint. Pisk æggehviderne stive. Vend forsigtig nødder og sukker med æggehviderne.
Kom dejen i en smurt springform og bag bunden ca. 20 minutter ved 175°.
Lad bunden blive kold

Smelt chokoladen . Pisk fløden stiv og pisk æggeblommerne til de bliver lyse. Bland æggeblommerne med flødeskummen og rør kaffe og flødeskum i chokoladen, chokoladen må kun være lun.
Kom chokoladeblandingen ud over nøddebunden og sæt desserten i fryseren i mindst 24 timer.

Tag chokolade-isen ud af fryseren ca. 20 minutter før serveringen. Pynt evt. med flødeskum.

Click Here!