Andre opskrifter

 

Tomat- og brødsuppe med æble- og mandeldrys
 
 

 

Her giver det syrlige æble og de sprøde mandelflager tomatsuppen en helt ny smag og karakter
Personer:
4

Ingredienser:
2 løg
2 fed hvidløg
1 æble
1 ½ spsk. olivenolie
2 skiver sandwichbrød
1 tsk. stærk karry
2 dåser flåede hakkede tomater
3/4 l hønsebouillon
Endvidere:
2 æbler
1 spsk olie
30 g mandelflager

Løg, hvidløg og æble skæres i tern. Det svitses i olie i en gryde.
Brødet skæres i tern og svitses med.
Karry, tomater og bouillon tilsættes. Suppen koger under låg i 15 min.
Det hele blendes og smages til med salt og pebber.

Æblerne skæres i små tærn og ristes i olie på en pande, sammen med mandelflagerne, indtil æblerne bliver gylne.

Før suppen serveres drysses æbler og mandelflager over.

Tips:
Suppen kan serves med lune boller.


Click Here!