Her giver det syrlige æble og de
sprøde mandelflager tomatsuppen en helt ny smag og karakter
Personer: 4
Ingredienser:
2 løg
2 fed hvidløg
1 æble
1 ½ spsk. olivenolie
2 skiver sandwichbrød
1 tsk. stærk karry
2 dåser flåede hakkede tomater
3/4 l hønsebouillon |
Endvidere:
2 æbler
1 spsk olie
30 g mandelflager |
Løg, hvidløg og æble skæres i tern. Det
svitses i olie i en gryde.
Brødet skæres i tern og svitses med.
Karry, tomater og bouillon tilsættes. Suppen koger under låg
i 15 min.
Det hele blendes og smages til med salt og pebber.
Æblerne skæres i små tærn og ristes i olie
på en pande, sammen med mandelflagerne, indtil æblerne
bliver gylne.
Før suppen serveres drysses æbler og mandelflager over.
Tips:
Suppen kan serves med lune boller.