Personer:
4
Pasta:
200 g hel spinat
½ hakket løg
2 dl fløde (13%)
250 g pasta
|
Barbercuesauce:
1 løg
1 fed hvidløg
2 tsk. revet ingefær
1 spsk olie
2 spsk eddike
1 ½ dl chilisauce
saft fra ½ limefrugt
1 spsk brun farin
2 dl (160 g) ærter
salt og peber |
Løg og hvidløg hakkes fint. Svitses med ingefær
i en gryde.
Eddike hæles på og koges ind i 1-2 min.
De øvrige ingredienser tilsættes og saucen koger under
omrøring i ca. 5 min. Retten smages til med salt og peber.
Spinaten grovhakkes
Spinat, løg og fløde koges sammen i en gryde ca. 5 min.
Herefter smages det til med salt og vendes med den nykogte pasta.
Pastaen kommes på et stort fad og ærterne drysses ud
over. Barbercuesaucen serveres til, evt. i små portionsskåle.
Tips:
kan serveres med et par skiver groft sandwichbrød.